Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

САЩ намериха купувач за акциите на Signature Bank

Американската застрахователна институция за депозити FDIC е намерила купувач за фалиралата Signature Bank. По-голямата част от депозитите, както и част от кредитния портфейл ще бъдат поети от базираната в Ню Йорк Community Bancorp и дъщерните ѝ дружества, обяви FDIC в неделя вечерта.
От понеделник 40-те клона на Signature Bank работят под марката Flagstar Bank, част от Community Bancorp. Депозитите ще са редовно застраховани до лимита от 250 000 щатски долара, който важи в САЩ. След фалита на Signature Bank и Silicon Valley Bank преди седмица застраховката на депозитите временно гарантираше всички депозити в пълен размер.

Signature Bank имаше редица клиенти в криптоиндустрията, включително миньори, криптоборси като Coinbase и доставчици на т. нар. стейбълкойни като Paxos и Circle. Банката обаче не е държала никакви криптовалути, както тогавашният главен изпълнителен директор заяви за CNBC малко преди краха на банката.
Независимо от това криптобизнесът на банката попадна под наблюдението на регулаторните органи. Прокурорите започнаха разследване, преди клиентите да изтеглят средства за милиарди и регулаторите да загубят доверието си в банката. По данни на FDIC около 60 млрд. долара в кредити и 4 млрд. долара в депозити остават под контрола на синдиците на банката.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
Колапсът на Signature Bank е третият най-голям банков фалит в САЩ
Moody’s преразглежда кредитния рейтинг на шест американски банки, понижи оценката на Signature Bank до ниво джънк

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg