Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Саша Илич: Резултатите на клуб като ЦСКА се измерват с трофеи, няма с какво да се похвалим

Треньорът на ЦСКА Саша Илич продължава да бъде питан за изминалия сезон, в който тимът му завърши на точка зад Лудогорец и отпадна от Купата на България в 1/4-финалите. Пред zurnal.rs сърбинът заяви, че няма с какво да се хвалят, след като не са спечелили трофей.
“Резултатите на клуб като ЦСКА се измерват с трофеи. Не спечелихме нищо и няма с какво да се хвалим. Нищо, че в първенството имахме точка по-малко от шампионите и играхме 1/4-финал за Купата на България. Не спечелихме трофеите и с това нашата история свършва. Всичко се свежда до трофеи. Голямото качество на Лудогорец е, че може да издържи по-дълго през сезона с голям брой мачове.

Вдигнахме нивото, но за да спечелим титлата, трябва още да се подобряваме. Квалификациите за Лигата на конференциите може да ни помогнат за това, но е необходимо да останем в Европа възможно най-дълго. Това означава, че ще трябва да правим няколко неща едновременно и че едва през септември ще разберем дали можем отново да се мерим с Лудогорец”, коментира наставникът на “червените”.
“Турицов изпълни пет предишни наказателни удара без грешка. Знам, че искаше най-доброто. Не го попитах какво му минаваше през ума, докато се подготвяше за удара, който можеше да ни отведе до шампионската титла, но съм сигурен, че не му е било лесно. Още по-трудно му беше, когато топката премина встрани от вратата. Това е футбол.. Като че ли всичко се сведе до един удар, една дузпа, но не е така. Можехме да завършим по-добре лигата от сезона.
Постоянно се гонехме с Лудогорец. В един момент изглеждаше, че нямаме шанс, към края всички врати се отвориха пред нас. Можеше да завършим първата част от сезона по-добре и да влезем в плейофите от първо място. Това нямаше да ни гарантира титлата, но графикът на мачовете щеше да е различен и отборът щеше да има повече самочувствие. Поддадохме се, когато напрежението беше най-голямо”, допълни Илич. Той призна, че е притеснен за Сепси и от един “балкански синдром”.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg