Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Саша Илич притеснен от "балкански синдром" и от Сепси: Щом в контрола ни биха с 4:0, как ще е в официален мач?

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори за летните трансфери на клуба и предстоящия мач със Сепси (Румъния) от втори предварителен кръг на Лига на конференциите. Сръбският наставник посочи кое пречи на „червените“ да привличат нови попълнения и как тимът може да се подсили директно по време на лагера в Австрия.
„Новото първенство започва на 15 юли и веднага влизаме в натоварен ритъм. Още на 27 юли ще започнем квалификациите за Лигата на конференциите. До септември ще изиграем голям брой мачове, без да знаем на кого ще можем да разчитаме до края на сезона. Страдаме от „балкански синдром“. Както и в Сърбия, много играчи чакат последния ден от трансферния прозорец, за да решат къде ще играят, защото чакат „нещо по-добро“. Същото важи и за нашите играчи. Може да се случи да останем без няколко футболисти в последните дни на трансферния прозорец“, каза Илич пред „Спортски журнал“.

„Имаме 15 футболисти и двама вратари. На някои изтекоха договорите, други клубът ги пусна, а нови идват бавно. Ще попълним отбора по време на подготовката в Австрия. Може би ще намерим играч там, ако привлече вниманието след някой от приятелските мачове, които сме планирали „, добави той.
„Този сезон започваме квалификациите срещу румънския Сепси. Миналата година играхме приятелски мач с тях, лесно ни победиха с 4:0. Чудя се как ще играят в мача от евроквалификациите, когато играха толкова силно в приятелския двубой“, каза още треньорът. А ето как преди дни Илич обобщи сезона на ЦСКА.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg