Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Саша Илич призна за заслужена загуба от Левски и се закани на Лудогорец

Наставникът на ЦСКА Саша Илич призна, че тимът му е стигнал трудно до победата над Септември София на 1/8-финалите за Купата на България. Той коментира и цялостното представяне на отбора му през първия полусезон, като се върна към загубата от Левски и коментира шансовете на своя тим да се пребори с Лудогорец за титлата.
“Много труден мач, слабо първо полувреме, след това едни фантастични 15-20 минути през второто, и накрая си направихме мача много труден. Все пак сме в края на полусезона, но всеки път напомням на футболистите, че трябва да сме концентрирани във всеки момент”, започна Илич.
“Твърде много се отпуснахме по едно време, грешахме в пасовете, в три-четири положения имаше опасности пред нашата врата, но Евтимов се намеси фантастично и спаси. Изпращаме един труден полусезон за нас, с Левски например не бяхме на ниво и напълно заслужено загубихме.
Още когато дойдох казах, че ЦСКА трябва да се бори за титлата, ще ни е трудно през пролетта, но каквото и да стане, ЦСКА трябва да се пребори с Лудогорец за титлата”, добави още Саша Илич.
Ето как ЦСКА победи Септември за Купата!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg