Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Саша Илич подкрепи Видич, за футболна Сърбия "по-добър от него няма"

Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, подкрепи Неманя Видич, който официално се кандидатира за президент на футболния съюз в Сърбия. Изборите са на 14 март, а основен конкурент на Видич е Драган Джаич.
Защо Видич е подходящият кандидат – според Илич
„Скоро ще се гласува за лидер, а по-добър от Неманя Видич просто няма. Казвам го от сърце, той е роден да управлява. Има невероятна харизма, ценят го в цяла Европа – безкомпромисен боец, от какъвто се нуждае нашия футбол. Ако великият сър Алекс Фъргюсън реши Видич да е капитан на Манчестър Юнайтед в славните дни, то и за нас не трябва да е дилема“, сподели Илич пред „Maxbetsport“.
Според него Видич би се справил с ръководенето без никакъв проблем и не би допуснал да има посредничество и интриги. „Всички знаят, че съм фен на Партизан, но когато става въпрос за Видич, го избирам с две ръце. Драган Джаич е легенда, едно от най-големите имена в историята на сръбския футбол, но той е на възраст, в която може да допринесе много по-малко от Неманя Видич, с цялото ми уважение“. А от какво в Юнайтед остана впечатлен Видич – вижте в този материал.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg