Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Сам Уортингтън: Бях на ръба да загубя всичко заради алкохола

В обширно интервю за “Variety” Сам Уортингтън разказа за времето, когато е бил на ръба да загуби всичко, включително съпругата и кариерата си заради алкохола.
След успеха на филма “Аватар” от 2009 г. актьорът ежедневно консумирал огромно количество алкохол. Той сподели, че за него е било обичайно да изпие четири или пет чаши шампанско, докато бездейства на терминала преди полет. Съпругата му Лара Бингъл веднъж му казала по време на полет, че никога не е виждала някой да пие толкова много преди самолетът да излети. “Не можех да го осъзная”, спомня си Уортингтън. “Мислех, че това е нормално.”
Той добави: “Не харесвах това, което бях. Пиенето ми помагаше да преживея деня”.
Освен това Уортингтън разкри, че пристрастяването му към алкохола е било толкова неконтролируемо, че е запомнил градовете, които е посетил по света, не по техните местни забележителности, а по любимите си барове в тези градове.
“Все още си вършех работата, но просто не мисля, че я правех много добре”, сподели още Сам.
Алкохолът направил Уортингтън раздразнителен, застрашил кариерата му и почти сложил край на връзката му. Нещо повече, той можел да коства живота на някого. “Побеснявах заради това, че някой ме е помолил за снимка или ме е снимал”, сподели актьорът. “Ако някой се приближеше до мен, тревожността ми се покачваше до небето.” Сам бил арестуван за удар на фотограф през 2014 г.
Това обаче спряло едва когато съпругата му Лара му поставила ултиматум да спре. “Можеш да правиш каквото си искаш, но аз нямам нужда от това”, казала му тя. И това бил катализаторът, необходим, за да върне Уортингтън от ръба на пропастта.
Сега двойката са родители на Ракета, на 7 години, Рейсър, на 6 години, и по-малкия им брат Ривър.
След осем години трезвеност, Уортингтън се чувства много по-добре, като отново се превъплъщава в ролята на Джейк Съли в “Аватар: Природата на водата”.
Източник: БГНЕС

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg