Само два варианта останаха пред Роналдо къде да продължи кариерата си

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо има само два варианта за клуб, в който да продължи кариерата си, пише „Marca“. Изборът на португалеца ще бъде между саудитския Ал Насър Рияд и между катарския Ал-Сад.
Катарците са готови да се съревновават със саудитците за нападателя, като са готови да предложат също страхотни цифри като заплата. Става дума за около 200 милиона евро.
Към момента никой клуб в Европа не проявява интерес към 37-годишния Роналдо. Не само в топ 5 първенствата, а като цяло. Това бе потвърдено от двама авторитетни спортни журналисти от Италия – Николо Скира и Фабрицио Романо.
Според слуховете звездата е много недоволен от тази факт. Той обаче не смята своята игрова форма и финансови претенции за причина за това, а предполага, че ситуацията е създадена по вина на неговия агент Жорже Мендеш.
Очаква се носителят на 5 награди „Златната топка“ да поеме към Саудитска Арабия. В Мейджър Лийг Сокър пък не били в състояние да удовлетворят финансовите му изисквания. А ето как президентът на Ал Насър коментира възможността да вземат Роналдо.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg