Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Салах поряза жестоко свой съотборник в Ливърпул: Може да потвърдим, че не играе добре в защита

Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах се подигра брутално с играта в защита на своя съотборник Трент Александър-Арнолд.
Наистина не е тайна, че десният бек предпочита да се раздава в предни позиции и по този начин това рефлектира върху представянето му назад. В интервю за “Stadium Astro” Салах се пошегува с дефанзивните умения на Трент.
“Може да потвърдим, че не играе добре в защита. Шегувам се! Той е истински професионалист, винаги съм с него във фитнеса и по време на тренировка и просто му се възхищавам”, каза Салах.
“Ние отлично знаем колко е добър той и той също знае това. Няма значение за мнението на останалите, то не променя нищо. Просто никой не трябва да позволява мнението на останалите да го застига, така смятам аз”, каза още египтянинът.

През последните няколко сезона Юрген Клоп винаги се опитва да промени ролята на Трент. Той неколкократно го е поставял в полузащитата, където почти винаги британецът се е представял на ниво. Играейки в новата си роля Александър-Арнолд направи шест асистенции и отбеляза един гол в девет мача във Висшата лига.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул продава един от своите лидери на Реал Мадрид?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg