Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ръководство, щаб, играчи, служители: Всички в Левски с пожелание за Мило Борисов

От Левски излязоха със специално съобщение в официалния сайт на клуба, както и в каналите му в социалните мрежи. То е посветено на Мило Борисов – собственик на генералния спонсор на Левски. Борисов става на 61 години.
Ръководството, треньорският щаб, футболистите и служителите на „сините“ отправиха пожелания към рожденика, които бяха „здраве, дълголетите, успехи във всички бизнес начинания и много щастливи мигове с любимия отбор“. 
Направи впечатление, че самата публикация от страниата на Левски в социалната мрежа Facebook е с ограничени коментари и не всеки фен може да се включи в честитките.
Ето и цялото съобщение от клуба без редакторска намеса:
„Днес Мило Борисов, краен собственик на генералния спонсор на „ПФК Левски“ Palms Bet, празнува своя 61-ви рожден ден.
Той е създател на група компании с офиси и дистрибутори в над 10 държави, които управлява вече над 20 години и посредством Palms Bet помогна в точния момент и продължава да подкрепя, да дава спокойствие и сигурност на „ПФК Левски“ във всяко отношение.

Ръководството, треньорския щаб, футболистите и служителите на „ПФК Левски“ му пожелават здраве, дълголетие, успехи във всички бизнес начинания и много щастливи мигове с любимия отбор“ – написаха „сините“.
Вижте и анализа на SportLive за най-актуалната тема в клуба -„Храни Левски, да се мае“: Феновете ли са „златната кокошка“ за клуба“!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg