Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ръководството на Локомотив Пловдив отговори на всички слухове по свой адрес

Ръководството на Локомотив Пловдив мигновено излезе с реакция след нашумелите слухове по адрес на клуба. Спекулациите се състоят в 2 неща, които са жизнено важни за развитието на отбора.
Последни информации разкриха, че цели 3-а ключови състезатели са напът да се разделят с тима, като и тримата биват спрягани за друг такъв от родния елит. Най-големи опасения “черно-белите” фенове таят относно потенциалното напускане на превърналия се в легенда Бирсент Карагерен.
Други слухове пък твърдят, че ръководството на “смърфовете” е готово да се оттегли, което означава кардинални промени и смяна на собствеността на пловдивчани.
Ето какво написаха от ръководството на Локомотив по въпроса:
“Уважаеми локомотивци,
в последните няколко дни наблюдаваме поредица от
публикации, касаещи отбора. Решихме да внесем яснота по тези въпроси, които вълнуват “черно-бялата” общественост по време на зимната пауза.
По отношение на евентуални бъдещи трансфери:
Ръководството се отнася сериозно и отговорно към управлението на ПФК Локомотив. Подхождаме към клуба и като едно работещо предприятие, като всичко, което се извършва (включително и входящи и изходящи трансфери) е в името и интересите му. Ако дадена информация стане факт – тя винаги се обявява само и единственото на официалния ни сайт. Всички трансфери, независимо от и в кой отбор, са продиктувани с цел – по-доброто и устойчиво развитие на клуба, както и бъдещата политика за налагането на млади футболисти в състава.
Относно оттеглянето на Ръководството и смяна на собствеността:
Официално съобщаваме, че това не отговаря по никакъв начин на истината. “Информацията” е спекулативна, като не изключваме възможността тя да идва от наши “доброжелатели”. Това, за съжаление, няма да е нито първата, нито последната такава “новина” за любимия ни отбор, която няма общо с истината.
От Ръководството на ПФК Локомотив”.
Ето с преминаване в кой отбор биват свързвани част от футболистите на “смърфовете”

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg