Ръководител в ЦСКА 1948 за екс звезда на ЦСКА: Търсим му отбор, ако не – отива в дубъла

Кирил Котев, който е спортен директор на ЦСКА 1948, говори по важни за клуба теми преди заминаването на отбора към Турция, където ще се проведе подготвителният лагер. След няколко изходящи и входящи трансфера Котев призна, че и Рафаел Енрике няма да бъде използван от Тодор Янчев.
Припомняме, че преди Енрике бе част от лидера във временното класиране на Първа лига към момента ЦСКА. Нещо повече – бързоногото крило немалко време бе титулярен избор за наставниците на „армейците“. Ако ЦСКА 1948 не успее да го продаде сега, то той ще играе за втория отбор на клуба.

„Трансфери ще има със сигурност. На този етап с привличането на тези двама играчи от Локомотив Пловдив едва ли ще привлечем някой дру от клуба. Относно Карагарен ние си го искахме доста отдавна. Сега като го привлякохме ще трябва, за съжаление, да се разделим с Денислав Александров.
Той е наясно, че конкуренцията е голяма и му предложихме да играе във втория отбор и той предпочете да отиде другаде да се развива“ – започна Котев.
„Всичко, освен влизане и участие в евротурнирите, ще провал за нас. Наясно сме с това. Готвим се както на трансферния пазар и в тренировките. Ще търсим дефанзивен футболист. Като стане трансферът, ще стане ясно за всички. Имаме достатъчно дълга скамейка и това ни е основната цел – навсякъде да има конкуренция.
Ще се борим на двата фронта. Имаме набелязани имена. Знаем какво точно искаме – и българи, и чужденци. Има оферти за наши футболисти. Другият, с когото ще се разделим, ще е Рафаел Енрике. Търси му се отбор, ако не успее да замине, ще остане да играе за втория отбор“ – допълни още той. Тодор Янчев пък отговори колко сериози ще бъдат промените в ЦСКА 1948.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg