Роналдо преди 6 седмици: Щях да отида в Саудитска Арабия, ако беше само за пари (ВИДЕО)

Прословутото интервю на Кристиано Роналдо пред Пиърс Морган продължава да преследва португалеца 6 месеца по-късно, след като част от него бе припомнена в социалните мрежи при представянето на легендата като играч на Ал Насър.
Въпросният материал на практика направи Роналдо безработен, тъй като частта за бившия му клуб Манчестър Юнайтед навреди безвъзвратно на връзките му с „червените дяволи“ и те се разделиха по взаимно съгласие още преди Мондиал 2022.

В социалните мрежи обръщат внимание на един от въпросите на английския журналист, който в материала всъщност направи и едно твърдение, потвърдено от звездния си гост:
„Ако ставаше дума само за пари, щеше да си в Саудитска Арабия и да печелиш откупа на този крал, но не това те мотивира. Искаш да останеш на върха“, коментира 57-годишният водещ, докато Роналдо моментално отсече: „Точно така“.
Португалецът добави, че се чувства сигурен във възможностите си да вкарва още много голове, с които да помога на отборите си, въпреки че това не успя да стори с Португалия на Мондиал 2022.
 Вижте първия гол на Кристиано Роналдо като футболист на Ал Насър!

Six weeks ago…Piers Morgan: „If it was just about money, you’d be in Saudi Arabia earning this king’s ransom, but that’s not what motivates you. You want to keep at the top.“Cristiano Ronaldo: „Exactly.“ https://t.co/z4tmccyTNT pic.twitter.com/8gewGaLUYD
— Colin Millar (@Millar_Colin) January 3, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg