Род Стюарт очаква второто си внуче (ВИДЕО

77-годишният сър Род Стюарт ще посрещне второто си внуче по-късно тази година, след като дъщеря му Руби обяви бременността си в понеделник вечерта.
Легендарният певец, който вече е баща на 8 деца от три брака и една бивша връзка, потвърди новината в публикация в Instagram, споделена с 1,2 млн. негови последователи, съобщи „Дейли мейл“.
Видеоклипове от партито за разкриване на пола в семейния дом установиха, че нероденото дете ще е момче.
В собствената си платформа в социалните мрежи 35-годишната Руби – дъщеря на сър от бившата му съпруга, модела Кели Ембърг – публикува първото ултразвуково изображение на плода и призна, че няма търпение да роди през пролетта.
Под публикацията тя написа: „От всички неща, които се случиха през 2022 г., ти определено си най-красивото… Нямаме търпение да те срещнем… Бебето Калик идва през април“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от (@rubystewart)

Огромното семейство Стюарт се включи в секцията за коментари, за да поздрави Руби и партньора ѝ Джейк Калик.
Легендарният ѝ баща Род написа: „Толкова съм щастлив за двама ви“, а съпругата му Пени добави: „Нямам търпение да го посрещна“.
Децата на сър Род са от романси с пет различни жени. Той има синове Аластър и Ейдън от третата си съпруга Пени, както и 28-годишния Лиъм и 30-годишния Рене от втората си съпруга, 53-годишния модел Рейчъл Хънтър. Кимбърли, на 43 г., и Шон, на 42 г., са от първия му брак с актрисата Алана Стюарт, на 77 г., а дъщерята Руби, на 35 г., е от бивша връзка с модела Кели Емберг, на 63 г. Първородното дете на сър Род е Сара Стрийтър, на 59 г., която е отгледана от осиновителите си Джералд и Евелин Тъброн.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

Източник: БГНЕС

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg