Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Родриго Де Пол във ВИДЕО: Който се е съмнявал в мен, да ми смуче ****!

Полузащитникът на Атлетико (Мадрид) и Аржентина – Родриго Де Пол , атакува критикуващите го преди Световното първенство по футбол . Както е известно, вчера южноамериканците спечелиха Мондиал 2022 с победа над Франция с дузпи във финала.
Де Пол се включва в живо от съблекалнята на Аржентина, докато теча празненството на новите шампиони на стадион „Лусаил“. Той каза на сънявалите се, че този отбор на Аржентина ще остане в историята като един от най-добрите и тези, които го критикуват, могат да му смучат мъжествеността.
„Ние сме в историята завинаги. Който се сънявал в мен, да ми смуче ****“, казва половинката, докато празнува в компанията на Николас Отаменди.
Де Пол говори и за пътя на Аржентина на Световното, който започва с изненадваща загуба от Саудитска Арабия. Оттогава насам „гаучосите“ записаха само победи, някои от тях след дузпи.
„Изстрадахме много, но се чувстваме толкова добре. Родени сме да страдаме, това ни закалява, тъй като като ще страдаме целия живот“, казва аржентинецът. А дали Атлетико ще продава Де Пол – четете тук. 

Де Пол се позовава на критиките си към него след мача на Саудитска Арабия: „Ние сме в историята на завинаги. Който и да се съмнявал в мен, цакай ми куката” pic.twitter.com/8aaYdaVfUu
— Всичко за Аржентина (@AlbicelesteTalk) 18 декември 2022 г.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg