Резил! Босът на UFC Дейна Уайт "изяде" шамар от жена си – отвърна ѝ веднага, а после се извини (ВИДЕО)

Президентът на организацията „UFC“ – Дейна Уайт, и неговата съпруга – Ан, си спретнаха скандал по време на новогодишно парти в Мексико, който завърши с… размяна на шамари!

Dana White apologises after being caught slapping his wife in the face over New Year’s Eve 😮 pic.twitter.com/HAZz2an2CT
— SPORTbible (@sportbible) January 3, 2023

Видео от случката се появи в социалните мрежи. Двамата са женени от 1996 година и имат три деца. На кадрите се вижда как първо Ан удря мъжа си, а той не се замисля много и ѝ отвръща по същия начин. Следва леко спречкване, но до нещо по-сериозно не се стига. 
Впоследствие 53-годишният Уайт се извини за постъпката си и обясни следното, цитиран от „TMZ“:
„С жена ми бяхме навън да празнуваме. За нещастие това се случи… Аз съм един от хората, които винаги казват, че няма никакво извинение за това да удариш жена, а ето ме тук говорейки за това. Ситуацията е ужасна, срам ме е! Хората ще имат своето мнение и то сигурно ще е правилно в този случай. Не бива да се удрят жени. Никога!“.
Ан Уайт на свой ред заяви, че мъжът ѝ никога преди не ѝ е посягал, а случката е резултат от употребата на много алкохол:
„Малко е да кажем, че това не е в неговата природа. Нищо подобно не се е случвало никога досега. За жалост и двамата пихме много на Нова година и явно си изпуснахме нервите. Вече говорихме за това в семейството и се извинихме един на друг“.
Ето и ВИДЕО от случилото между двамата:

Dana White slapping his wife up in a night club🤯 pic.twitter.com/CAJXX1kCB7
— FullCombat (@FullCombat_) January 3, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg