Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Разкриха колко залога за загуби на отбора си е направил Айвън Тоуни и защо не е наказан по-сурово

Голмайсторът на Брентфорд  Айвън Тоуни е осъществил 13 залога неговият отбор да загуби в периода между август 2017 и март 2018 година. 27-годишният нападател на “пчеличките” е диагностициран със зависимост към хазарта.
Поради тази наказанието му е само осем месеца. В противен случай е щяло да бъде по-тежко, разкриха от Футболната асоциация на Англия.

От доклада на ФА се разбира, че Тоуни не е бил в групата за въпросните 13 мача и не е имало как да повлияе на крайния резултат, поради което не са му предявени обвинения за “черно тото”.
В същото време нападателят е заложил на своя отбор да спечели в 15 мача, като е взел участие в 11 от тях. Друго нарушение на Тоуни е свързано с това, че е казал на свой приятел, че ще бъде в титулярния състав за даден мач, ден преди двубоя.
Междувременно стана ясно кога Тоуни ще може да поднови тренировки с клуба си. В първите четири месеца от 8-месечното наказание той няма да може да се подготвя с Брентфорд, но от 17 септември той ще може да тренира със съотборниците си. Тоуни няма право да играе за Брентфорд или Англия до 16 януари 2024.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Айвън Тони след наказанието: Разочарован съм, фокусирам се върху завръщането си следващия сезон

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg