Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Разказ от първо лице: Топката "проговори" и "призна" дали е докоснала Роналдо (СНИМКА)

Първият гол на Португалия срещу Уругвай в груповата фаза на Световното първенство стана обект на изключително много коментари. В основата на всичко това седи фактът, че попадението беше писано на сметката на Бруно Фернандеш, докато Кристиано Роналдо вярва, че той е този, който се е разписал. Случаят стана толкова спорен, което накара „Адидас“ да вземе отношение.
„В мача между Португалия и Уругвай, използвайки технологията Connected Ball Technology, поместена в официалната топка, сме в състояние окончателно да потвърдим, че няма контакт с топката от страна на Кристиано Роналдо за първия гол в мача“, гласи официалното изявление на „Адидас“ според „Daily Mail“.

Adidas have confirmed no contact was made between the World Cup matchball and Cristiano Ronaldo, thanks to a 500Hz IMU sensor and Connected Ball Technology housed in Adidas’s Al Rihla used in the tournament… 👀❌ pic.twitter.com/v9MvtFXnMT
— Sky Sports Football (@SkyFootball) November 29, 2022

„Никаква външна сила не можа да бъде измерена върху топката, което се вижда от липсата на “сърцебиене” в нашите измервания и в приложената графика. Сензорът IMU с честота 500 Hz, разположен във вътрешността на топката, ни позволява да бъдем изключително точни в нашия анализ“, категорични са от „Адидас“.
Още преди това обаче Роналдо се оплака, че попадението не е било записано на неговото име.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg