Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Радина Кърджилова във филма "Анна": За мечтата на една жена да има дете (ВИДЕО)

В България всяка шеста двойка или 15 % от населението се сблъсква с трудности в зачеването. Спадът в броя на населението не подминава нито една етническа група. Противно на очакванията спадът в броя на етническите българи, спрямо 2011, е с 0,2%, докато при ромите е с 0,5%. Историята във филма „Анна“ проследява успешната разследваща журналистка Анна, в ролята Радина Кърджилова, която мечтае за собствено дете. Тя решава да забременее инвитро от анонимен донор. В същото време работата ѝ я отвежда при многодетно ромско семейство, към което тя постепенно се привързва. Неочаквано болезнена житейска ситуация изправя Анна пред морален избор. Въпреки колебанията си тя успява да преодолее себе си и да вземе най-трудното решение.
 Пълнометражният дебют на Боримир Илков – Боно, „Анна“ е създаден по сценарий на Теодора Маркова, Невена Горанова, Георги Иванов и Теодора Дончева. „Tемите, които засяга този филм, са свързани с проблемите на съвременното общество, като самотата, липсата на семейна среда, социалното и етническо разделение между хората.“, споделя режисьорът.
„АННА“ бе представен на фестивала Златна роза, София Филм Фест, както и в рамките на селекцията за наградите на Съюза на филмовите дейци.
От 9 юни филмът „Анна“ тръгва по екраните в цялата.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg