Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Пътищата им отново се пресичат: Легенда на Ювентус застава начело на клуба?

Трусовете в Ювентус не само ще доведат до големи промени, но може и да успеят да съберат италианския гранд с легенда на клуба.
Според La Gazzetta Dello Sport новият президент на „бианконерите“ смята да повика Алесандро Дел Пиеро обратно в клуба. Този път обаче ролята на легендарната 10-ка няма да е на терена, а в ръководството, където да оказва помощ на Федерико Керубини и Масимилиано Алегри.
Дел Пиеро може да влезе в бъдещия борд на директорите – новият президент Джанлука Фереро и председателят на „Ексор груп“ Джон Елкан смятат да предложат оперативна роля на бившия номер 10.

❗️The new Juventus President is ready to offer Del Piero the position of Vice President. [@Gazzetta_it via @FabDellaValle] #juvelive pic.twitter.com/Lx6QJXJwwM
— Forza Juventus (@ForzaJuveEN) December 1, 2022

На хартия Дел Пиеро би трябвало да замени Павел Недвед. Целта на „Ексор груп“ е да попълни борда на директорите с технически фигури, които могат да се ориентират в хаоса и да възстановят финансовата стабилност. Новият президент Фереро и главният изпълнителен директор Маурицио Сканавино са много добре подготвени в този аспект, но ще имат нужда от човек със задълбочени познания за футбола и Ювентус, така че Дел Пиеро се смята за идеалното попълнение в борда, което да подкрепи спортната област, към момента представяна само от Черубини и Алегри.
Разговорите за евентуалното заемане на вече свободната позиция на Павел Недвед все още обаче не са започнали.
Дел Пиеро не остана безразличен към случващото се в италианския тим и не изключи връщане в Торино.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg