"Първо искахме Лео Меси"! Треньорът на Ал Насър "жегна" Кристиано Роналдо

Последният месец на 2022-а година донесе на света на футбола куп незабравими емоции – някои тъжни, други забавни, трети шокиращи. Определено, пример за това е сензационният трансфер на Кристиано Роналдо в саудитския Ал Насър.
Португалецът изненада и феновете си, и критиците си с решението да подпише с този клуб. Там той ще прибира рекордните 200 млн. на сезон, но ще бъде далеч от погледите на широката общественост, както и на ниво, неотговарящо на собственото му.
Парите, както и липсата на интерес към легендарния голмайстор обаче изиграват ключова роля в сделката. Такава дилема видно не е имало за вечния му съперник Лео Меси, към когото също е имало интерес.
Мениджърът на Ал Насър – Руи Гарсиа, дали шеговито, или не, разкри, че е желал аржентинеца в редиците си. „Исках да донеса Меси от Доха“, заяви той на пресконференция по случай трансфера на Роналдо.
Това не е първата индикация, че в Ал Насър не се задоволяват само с подписа на един от най-великите футболисти в света. Последни информации разкриват, че ръководството на клуба желае да привлече други 2 звезди, които са и бивши съотборници на португалеца.
Ето за кои футболисти става въпрос
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg