Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Първа лига НА ЖИВО: Пирин – Спартак Варна

Пирин приема Спартак Варна в последен 35-ти кръг за отборите от групата на изпадащите. Срещата е изключително важна за домакините, които още са в борбата за оцеляването си. 
На другата крайното са „соколите“, които отпадат със сигурност и от няколко кръга насам играят единствено за честта си. Проследете двубоя НА ЖИВО със SportLive.bg от 18:30 часа!
Стартови състави
Очаквайте около 17:30 часа!
Преди мача
Възпитаниците на Христо Янев още се намират над зоната на изпадащите и са на две точки от позицията, изпращаща на бараж за оцеляването в лигата. Там се намира Хебър, който с 29 пункта, докато Спартак е на предпоследното 15-о място с 25 точки. 
Съперниците днес записаха някои успехи през последните седмици, които им вдъхнаха кураж, но момчетата на Херо така и не успяха да се преборят за оцеляването си.
Така Пирин се наложи над Ботев Враца, Хебър и Септември, докато поражение от столичани и реми с Берое белязаха последните пет двубоя на „орлите“. „Соколите“ пък също победиха Септември и пазарджиклии, свършиха наравно с Берое и Ботев Враца, а поражението беше от Черно море преди плейофите.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg