Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Пълен обрат! ЦСКА и Данило Асприля намериха "вратичка", трансферът е факт?

Трансферната сага между ЦСКА и така желания от „червените“ нападател Данило Асприля изглежда е далеч от приключила. Това става ясно от последни информации в израелските медии.
Преговорите
В края на миналия месец се появиха информации, че бившият ас на Литекс е съвсем близо до преминаване в 31-кратните шампиони. Такива са били намеренията на двете страни, но не и на настоящия му клуб Бейтар, който е отказал да се раздели с играча и поискал сериозна сума за правата му.
След тези вести ситуацията придоби коренно различен облик и по-вероятно изглеждаше подобна сделка да не стане факт. „Sports.walla.co“ обаче твърди друго.

Пореден обрат
От информация на изданието става ясно, че колумбиецът е планирал полет до Израел, където да поднови европейския си паспорт, който изтекъл. Съобщава се още, че настоящият му клуб очаква проблеми с него поради желанието му да премине в ЦСКА.
Асприля изчезнал за няколко дни, след което се свързал с медията, за да заяви намеренията си. Бейтар от своя страна все още таи надежди, че той ще промени нагласата си, но голяма роля играе и неговата съпруга, която отказва да живее в страната.
Междувременно разговорите между Данило и агентите му продължават. Обсъждал се е и е бил приет вариантът да бъде заплатена компенсация от 200 000 евро, след което колумбийският нападател ще може свободно да акостира на „Българска армия“. Очаква се той да подпише договор с продължителност от 2 години, а Бейтар вече търси негов заместник.
А кога новата перла в „червената“ атака Фаетон ще се присъедини към своите съотборници?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg