Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Проф. Витанов изригна: Народе, ще има да те предават и продават

Математикът проф. Николай Витанов написа нов пост във Фейсбук в съботния ден, коментирайки случващото се в държавата.
Той смята, че всичките му прогнози до момента са се оказали правилни. Витанов отбеляза, че е крайно време народът да разбере, че „никой не го е еня“ за него. И че ще има да го „предават и продават“.
Ето какво написа професорът в своя Фейсбук:
„Огромен беше юрдечият рев срещу тезата ми, че текущата криза е следствие на политтехнология, насочена към отслабване на държавата с цел да бъде по-лесно управлявана отвън с цел да се реализират чужди интереси, различни от българските.
Вчера излезе един запис. Е, юрдечета мои какво ще кажете сега. Каза ли ви се от най-високо място как се определят шефовете на служби и министрите? Каза ви се.
Както виждате, Витанов отново е прав. Сметките му затова са точни, защото има ясна представа за реалната картинка. А юрдечетата пак са с човки в калта.
Пиша ви каквото съм ви писал многократно. Народе, ще има да те предават и продават. Никой не го е еня за тебе. Който ги слага, той ще им поръчва каква песен да пеят. Неговите интереси ще защитават, а не твоите.
Който може, може. А който се е навел дотам, че от партньор се е превърнал в слугинаж, отлично се вписва в доктрината – намери глупак, който да ти реализира интересите за собствена сметка. Наведен глупак.
Циркът продължава. Гледаме салтомортале ориентале специале. Писах ви, че политтехнологията е същата, която се прилага в Румъния.
В Румъния ротацията има проблеми. Но те не знаят какво е проблеми. Да видите какво ще стане у нас. Гледайте.
Нищо добро не ни чака, когато чужди сили тласкат по управленските върхове субпасионарни наведени мултикултаци. Експертно мнение. А дали се сбъдват прогнозите на тоя експерт, гледате. Как беше – ала,бала – нали така. Салтомортале ориентале специале.
Както ви прогнозирах, даймио-господарите се хванаха за гушите и почнаха да хвърчат глави на по-дребните от тях. Процесът е естествен. Докато остане един от тях, който ще управлява. Това е положението. Народът – да се спасява кой как може.“
The post Проф. Витанов изригна: Народе, ще има да те предават и продават appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com