Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Проф. Витанов: Ако започнат да пристигат ковчезите с българските войничета…

Проф. Николай Витанов даде кратка информация за войната за 21 ноември. Ето какво написа математикът в профила си във социалната мрежа Фейсбук:
Кратка информация за войната за 21 ноември 2022 г.
Българската политика си я гледайте. Знаете първата серия на кой филм чакаме. От 6 месеца ви е направена прогноза. Гледаме умножението на нишото по нула и докато гледаме, поне да гледаме да не ни вкарат явно във войната с Русия.
Сега за войната.
Тук обемът на коментара ще расте постепенно.
И тъй
1. Надпрагов удар? И днес няма. Суровикин сваля прага чрез разрушаване на критичната инфраструктура на Украйна с ракетни удари и удари с дронове. Твърде масивното използване на дронове камикадзе ще запази на тази война място в учебниците. Тя вече е там със странното поведение на руската армия и нежеланието и да нанесе надпрагов удар. Украинците обикалят за оръжие и се дънят на пропагандния фронт.
2. Продължаваме да сме набутани в тази война, макар и все още индиректно. Имаше опит да ни набутат и директно, но не мина номерът. Винаги съм ви писал да внимавате за доктрината: да намеря глупак, който да осъществи моите интереси за собствена сметка. Зеленски се опитва да я прилага и той. Неговата изгода е да набута колкото се може повече държави директно във войната срещу Русия.
Моето мнение тук добре го знаете, но да го напиша пак (установил съм, че на някои хора трябва да им напишеш 12 пъти едно и също, за да го схванат. Та за тези хора): напълно достатъчно е, че българско оръжие се изнася за Украйна и че нашите пари – през нашия бюджет и през бюджета на ЕС (което е пак парите и от нашите вноски в ЕС) отиват за подпомагане на Украйна. Не се оставяйте да бъдете въвлечени пряко във военните действия. Защото ако се оставите и започнат да пристигат ковчезите с българските войничета, друга песен ще запеете, ама ще е късно.
Украинците смятат, че ще спечелят войната. Добре, почваме да броим дните и оттук нататък, кой какви значителни градове е превзел.
И тъй, украинците смятат, че ще спечелят войната и не започват преговори в средата на ноември 2022 г. Броим, нали така
Ден 11 – 21 ноември 2022 г.
никоя от двете страни не е превзела нищо съществено.
Продължаващи руски удари по украинската критичната инфраструктура. Суровикин опитва да свали прага за надпраговия удар.
Херсонският участък на фронта. Тук, от моя гледна точка руснаците постъпиха математически неоптимално. Голяма битка при Херсон засега няма да има. Ще има артилерийски престрелки през Днепър. Ами като няма надпрагов удар, това ще има. Украинците гласят 2 корпуса за форсиране на Днепър и атака срещу Крим. Тъй, че този участък на фронта има потенциал, но засега ни си очакват активни действия там. Украинската армия била форсирала Днепър. Глупости на търкалета, но фактчекерчетата извиват главици на другата страна.
На запорожкия и луганския участък на фронта, както и в Харковска област си работи системата „Таракан“. Непрекъснати атаки и големи украински загуби заради дефекта на системата „Таракан“, който ви описах. Загубите на украинската армия старателно се крият. Украинската армия действа по системата на съветската армия през втората световна война – юруш без оглед на жертвите. Само че през Втората световна война германците бяха по-малко, а сега украинците са по-малко. Което означава, че като двършат украинците по бойните полета ще започнат масово да гинат западни „пенсионирани“ военни. Тук е момента да гледаме да няма българи сред тях.
Очакванията са, че запорожкия участък на фронта ще се активира. И двете страни прехвърлят части там. Системата „Таракан“ си върши работата и изтощава украинските резерви. Както много пъти съм писал, количествените изменения си се трупат. Като стигнат праговата стойност, преминават в качествени. Този закон е железен и страшно твърд. Гледайте.
Донецкият участък на фронта. След последното руско ностъпление, тук има известно затишие. 3 дни заради Световното първенство по футбол. Украинската отбранителна линия Бахмут – Северск държи. Руснаците обаче бавно се приближават към самия Бахмут. Знаете, че много отдавна съм ви написал, че основното сражение в тая война ще е за Словянск и Краматорск. Тъй, че очакванията са за силно интензивни боеве в този участък на фронта. Основни цели – Бахмут и Авдеевка.
Заключение за днес: надпрагов удар няма, войната продължава.
Идеологическият фронт. Знаете тезата ми за аматьорщината на украинската пропаганда. Видяхте го с очите си на примера на падналите ракети в Полша. Не се прави така, бе. Излагате се, излагате и нас от НАТО.
Тук да напиша неща за българския шаран-юрдек. Аз критикувам редовно руската армия, нали така. От моя гледна точка действат математически неоптимално и си създават сами проблеми. Шаран-юрдечетата са недоволни, защото критикувам и украинската армия и то доста повече от руската. Шаран-юрдечета, кой е окупирал 20% от довоенната територия на другия? Много ясно, че ще критикувам много повече украинската армия. Шаран-юрдечетата са на амбразурата и реват срещу мен. Разправям им аз да се подзапрат и да погледнат обективно на нещата – няма. И изпадат в ситуации, в които човките им се набиват в калта. Последен случай – разстреляните руски военопленници. Думата аматьорщина колко пъти я написах вече. Не се прави така пропаганда. Поставяте българския шаран-юрдек в неудобно положение – реве, реве, излезе клипа с разстрела и пляс – човката в калта. Войната не е това, което си мислите. Украинската армия не е това, което си мислите. Много пъти съм ви писал – моите анализи не се различават много от тези на сериозните американски анализатори. В Америка такива анализи се уважават. Тук, шараните се мятат на голите куки на аматьорската украинска пропаганда и реват, за да не се забравя, че освен шарани са и юрдеци. Е, хайде, гледайте клипа с разстрела на руските пленници и ревете за благородните войни на светлината. Аматьорщината на украинската пропаганда още много пъти ще ви постави в положение – човка, навряна в калта.
При руснаците също е напрегнато. Тезата за Кутузов може и да сработи при Херсон, но е ясно от пропагандна гледна точка, че това не може да продължава. Следователно, руснаците подготвят голям удар на фронта. Това ще понамали напрежението. Дали ударът ще е надпрагов или не, ще видим. Като гледам какво правят досега, вероятността за надпрагов удар е малка. Друго което намалява напрежението в руското общество е успешното разрушаване на украинската критична инфраструктура. Това има две цели – едно – обществото по – лесно преглъща несгодите от войната и второ – прагът пада и вероятността за надпрагов ударр расте.
У нас нашата пропаганда продължава да е в състояние: сдадох богу дух. Народът вижда, че сме въвлечени във войната и че парите ни текат през Брюксел не за подобряване на нашия живот, а за поддържане на Украйна на система. Нормално е народът да е недоволен. Ненормално е пропагандата да е толкова слаба, че да не може да направи нищо срещу това.
Но с какво се занимава българската пропаганда. Преброихте ли шараните, дето се наловиха на падането на украинската ракета в Полша през първите няколко часа, докато не беше лъснало, че ракетата не е руска. Сега какво – за разстрела на руските военнопланници ще мълчим, щото това си е военно престъпление и рухва мита, че видите ли едните били войни на светлината, а другите – от Мордор. Няма войни на светлината, всичко е от Мордор, така е на война, говореше ви Витанов, а вие се мятахта на голата кука и ревяхте срещу него. Ами добре, продължавайте. Думата отдавна я знаете – аматьорщина. Ценен съвет – винаги дръжте букет цветя в къщи, та ако вземе да се изтърве някоя руска дивизия насам, да сте първи сред посрещачите, да викате „Здраствуйте братушки“ и да демонстрирате вярност, като предлагате да се арестува Витанов заради критиките му за неоптималното поведение на руската армия. Преклонената юрдеча главица остра сабя я не сече, нали така си мислите. И това е аматьорщина.
The post Проф. Витанов: Ако започнат да пристигат ковчезите с българските войничета… appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com