Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Прогнозата на легенда за Мондиал 2022: всички ѝ се смяха, но става плашещо близо

Безспорно най-голямата сензация на Световното първенство по футбол като представяне е Мароко. Африканската страна излезе като първа от група, в която компания ѝ правеха съставите на Белгия, Хърватия и Канада. Впоследствие на осминафиналите бе отстранена Испания, а след това и Португалия на четвъртфиналите.
Сега все повече хора говорят за “лъвовете на Атлас”, като прогнозите са, че дори актуалният шампион Франция ще бъде сериозно затруднен. В началото обаче сякаш никой не очакваше чак такова представяне от страната. Или почти никой.
Прогнозата за Мароко на Мондиал 2022, шокирала всички
Преди старта на Мондиал 2022 легендарният нападател Самуел Ето’о направи прогноза, на която мнозина се изсмяха. Разбира се, логиката не бе в полза на тази прогноза. Бившият атакуващ играч на Барселона сподели очакванията си за финал между Мароко и Камерун.

Е, може и страната на Самуел Ето’о да не съумя дори да се доближи до това, въпреки че е единственият отбор, който победи Бразилия на форума, но Ашраф Хакими и компания са само на една стъпка от това да сбъднат поне наполовина иначе налудничавата прогноза на Ето’о.
Вижте кога ще се състои полуфиналът между Мароко и Франция, както и всички останали срещи до края – чрез нашата пълна ТВ програма за Световното първенство по футбол по дати и часове.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg