Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Провъзгласиха млада надежда на "трите лъва" за бъдещ капитан на националния отбор след Мондиал 2022

Бившият английски футболист Глен Джонсън направи интересен коментар по адрес на звездата на Борусия Дортмунд и националния отбор на Англия – Джуд Белингам, заявявайки, че го вижда като бъдещ капитан на “трите лъва” след доброто му представяне на Мондиал 2022.
Въпреки че е само на 19, англичанинът демонстрира лидерските си качества. Запитан дали халфът може да стане бъдещ капитан на Англия, Джонсън кимна в знак на съгласие, но предупреди да не се оказва натиск върху него.
“Да, но не можем да очакваме твърде много, тъй като по този начин го орисваме към провали. Всички говорят в момента за него, така че когато един ден той стане капитан, всички ще си кажат “да, знаехме, че това ще се случи”, вместо да го оставят да върви по този път естествено”, сподели Джонсън за “GGRECON”.
“Не трябва да упражняваме този натиск върху него, защото той е младо момче, но ако продължи да напредва както досега, тогава съм сигурен, че ще носи лентата на ръката един ден”, каза още британецът.
Освен че Белингам успя да се разпише в Катар, неговите лидерски качества се видяха и по начина, по който той утешаваше Хари Кейн след пропуснатата му дузпа срещу Франция, която реши четвъртфинала и отпадането на “трите лъва”
ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Магуайър получи сериозен призив от Ерик тен Хаг.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg