Проблеми в лагера на Франция? Кингсли Коман влязъл в словесен сблъсък с Дидие Дешан

Франция успя да победи Мароко с 2:0 и да се класира на финал на Световното първенство по футбол в Катар, където ще опита да защити титлата си от Русия 2018 срещу националния отбор на Аржентина.
По време на срещата с Мароко Кингсли Коман си е позволил да предизвика селекционера на Франция – Дидие Дешан, като двамата са влезли в словесен сблъсък, твърди изданието „Mirror“.
Причината е била, че вместо Коман – Дешан е решил да вкара в игра Рандал Коло Муани, който 44 секунди след влизането си успя да отбележи попадението, с което да оформи крайното 2:0 срещу „атласките лъвове“.

Преди да успее да се присъедини към празненствата на отбора, след последния съдийски сигнал, Дешан e трябвалo да утешaва Коман. Звездата на Байерн Мюнхен влезе като резерва в пет мача на Световното първенство, но на полуфиналите Дешан предпочете да пусне Муани на мястото на Усман Дембеле вместо него.
Франция притежава изключително талантливи играчи и решението да бъде пуснат Муани вместо Коман и все пак „петлите“ да стигнат до победата е доказателство за дълбочината на отбора на Дешан.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Гризман предупреди: Аржентина не е само Меси.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg