Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Приоритетът за Левски: "Сините" предлагат нови договори на трима българи

От ръководството на Левски ще започнат преговори с трима българи за удължаването на договорите им. Това са Пламен Андреев, Илиян Стефанов и Марин Петков. И на тримата договорите им изтичат през 2024 година, като „сините“ искат да ги задържат за по-дълго.
С мисъл за бъдещето
18-годишният страж се превърна в №1 под рамката и сините виждат огромна инвестиция в бъдещето. Той е с 21 мача без допуснат гол през кампанията. В момента Стефанов и Петков в повечето време се задържат на резервната скамейка, но за тях се отнася същото, както за Андреев, пише „Тема спорт“. Очаква се преговори да има и с Жереми Петрис, който също е с контракт до края на следващия сезон.

С договор до лятото на 2024 година е и халфът Андриан Краев. Към него обаче има интерес от полския Видзев, който следи под лупа ситуацията с него. 24-годишният халф е бил наблюдаван няколко пъти през кампанията от скаути на клуба. Очаква се след края й да бъдат стартирани и разговори за правата на играча. През този сезон 24-годишния полузащитник е сред най-важните играчи за „синтие“.
През зимата за Краев имаше официална оферта от унгарския Фехервар. Тя бе в размер на 600 хиляди евро. В края на сезона може да се стигне и до раздяла с някои играчи, като сред най-обсъжданите имена са на Ноа Сундберг и Хосе Кордоба. Филип Кръстев също може да напусне Левски.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg