Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Принц Хари иска да си върне семейството

Принц Хари казва, че иска “да си върне” баща си и брат си по време на интервю за британския телевизионен канал ITV, което трябва да бъде излъчено тази неделя, два дни преди публикуването на мемоарите му, предаде ДПА.
В отделно интервю за американския канал СBS, което трябва да бъде излъчено в същия ден, Хари също така критикува Бъкингамския дворец, че не е успял да защити него и съпругата му, преди те да се оттеглят като пълноправни членове на кралското семейство.
И двете медии пуснаха предварително откъси от разговорите на херцога, преди пълните интервюта да бъдат излъчени в телевизионен ефир.
В интервюто по ITV принц Хари казва на водещия Том Брадби: “Нямаше нужда да се стига чак дотам”, преди да добави “Искам семейство, а не институция”.

Принцът казва още, че “по им отърва да ни имат за нещо като като злодеи” и “не са показали абсолютно никакво желание за помирение”, въпреки че не става ясно кого точно има предвид.
Водещият Том Брадби е бивш кралски кореспондент и настоящ водещ на “Новините в 10” по ITV. Той е личен приятел на херцозите на Съсекс и преди това ги е интервюирал за документален филм за тяхното турне в Африка през 2019 г.
Междувременно принц Хари разказва пред Андерсън Купър от CBS за “предателството” на Бъкингамския дворец: “Всеки път, когато се опитвах да предприема нещо поверително, имаше брифинги, изтичане на информация и скалъпяване на истории срещу мен и жена ми”.
“Семейният девиз е “Никога не се оплаквай, никога не се обяснявай”, но това е просто едно мото, казва принцът и добавя: “Така че, когато през последните шест години от двореца ни казват “не можем да направим изявление, за да ви защитим”, но го предприемат за други членове на семейството, тогава мълчанието е вече предателство”.
CBS определя цялото интервю като “разголващо”, а автобиографията на Хари като “взривоопасна”. Книгата, озаглавена “Резервен”, предстои да излезе на 10 януари.

Източник: БТА

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg