Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Принц Хари: Дворецът беше готов да лъже, за да защити брат ми

Принц Хари намеква в новия трейлър за оставащите епизоди от документалната поредица на Netflix за живота им със съпругата му Меган, че британското кралско семейство е било готово да излъже, за да защити по-големия му брат принц Уилям, предаде “Ройтерс”.
Основният фокус в първите три епизода на дългоочаквания документален филм беше върху отношението към двойката от страна на британската таблоидна преса и как то се е отразило на връзката им.
Кралското семейство беше подготвено за нови критики, след като двойката отправи язвителни нападки към някои негови членове, включително към крал Чарлз и престолонаследника Уилям, най-вече в интервюто от миналата с Опра Уинфри.
Въпреки че в първите епизоди не бяха хвърлени нови “бомби” за кралското семейство, в новия трейлър, споделен в Twitter от Netflix преди излизането на останалите три епизода, Хари говори за “институционално манипулиране”.
“Те бяха готови да излъжат, за да защитят брат ми, но не и да кажат истината, за да защитят нас”, казва Хари. В един момент Меган допълва: “Не бях хвърлена вълците, хранеха ги с мен”.
От Бъкингамския дворец казаха, че няма да коментират сериала. Според Netflix членовете на кралското семейство са отказали коментар в рамките на поредицата. По думите на кралски източник обаче нито дворецът, нито представители на принц Уилям или други кралски особи са били потърсени.

Източник: БТА

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg