Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Прешъс Уилсън си спомни за „Златния орфей“: Очаквах хора в униформи, а видях усмихнати купонджии

Звездата на диско музиката Прешъс Уилсън се завръща през септемри в България. Тя ще излезе пред публиката в Античния театър в Пловдив, като участие в шоуто ще вземе и друга звезда – Саманта Фокс.
Прешъс ще изпълни хитовете си „One Way Ticket“ и „I Can’t Stand the Rain“, докато Саманта Фокс ще зарадва публиката с песни като „Touch Me“, “Nothing’s Gonna Stop Me Now“ и „Naughty Girls (Need Love Too)“. Специален гост на концерта ще бъде и българската изпълнителка Ирина Флорин, която също не се нуждае от допълнително представяне.
Съветът на „Площада“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.
„Много съм щастлива , че отново ще бъда в България. Спомням си първото гостуване на „Слънчев бряг“ с групата на фестивала „Златният Орфей“, където имахме рецитал. Беше много емоционално. Бяхме отвъд Желязната завеса и очаквахме да видим хора с униформи, сковани от страх. Ние срещнахме усмихнати, гостоприемни българи, които знаят как да се забавляват“, споделя Прешъс Уилсън.
Саманта Фокс добавя: “Нямам търпение да посетя Пловдив и да танцуваме заедно! Подготвила съм нова програма специално за шоуто в Античния театър.“
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
The post Прешъс Уилсън си спомни за „Златния орфей“: Очаквах хора в униформи, а видях усмихнати купонджии appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com