Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

През сълзи Кака Лара призна за тежка диагноза (ВИДЕО)

Едно от най-любимите лица от телевизионния екран – Лара Златарева, позната на поколения зрители като кака Лара, разкри, че страда от тежка болест. За първи път тя ще сподели в предаването “Тази неделя” (28 май), че преди около месец при рутинен преглед е диагностицирана с рак на гърдата. Битката тепърва предстои, но “приемам ситуацията като нещо, през което ще премина и ще продължа напред”, ще разкаже тя.
“Понякога ми става мъчно за самата мен”, разкрива пред сълзи водещата. Зрителите обаче ще се убедят, че дори и в този момент на изпитание тя не губи чувството си за хумор и любовта си към живота.
FB_VIDEO
За първи път зрителите ще видят и мъжа, с когото Лара споделя живота си – Веселин Сивков. Операторът ще признае, че се е влюбил в нейната усмивка, а тя през смях ще допълни: “Той е спокоен, аз истеричка – в това се крие нашият баланс”.

За раздялата преди години с бившия ѝ съпруг Владо Береану и приятелството, което имат и до днес, за разликата между това да си млада майка и майка в зрелите си години – Лара Златерава ще бъде докрай откровена пред Нели и Меги.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg