Предложиха милион в брой на Лионел Меси за негов ценен спомен от Мондиал 2022

Лионел Меси получи изкушаваща оферта на стойност 1 милион долара за един от своите ценни спомени от Световното първенство по футбол в Катар.
Секунди, преди да вдигне трофея на награждаването на Мондиал 2022, Лео Меси облече традиционния за арабския свят бишт, който символизира мъдрост, успех и богатство.
Сега, дни след края на Мондиал 2022, адвокат от Оман, който е и член на парламента в държавата, предложи 1 милион долара на аржентинският  футболист в замяна за бишта.
„От Султаната на Оман Ви поздравявам за спечелването на Световната купа в Катар. Арабският бишт, символ на рицарство и мъдрост. Предлагам ви милион долара (£829 000) в замяна на този бишт“, написа адвокатът Ахмед Ал Барвани в своя Twitter профил.
 Интересното е, че много потребители в социалните мрежи разкритикуваха Бълхата, че се е съгласил да облече бишта, междувременно имаше и такива, които обаче го защитиха, заявявайки, че той е уважил културата на домакините от Катар.
Със сигурност този един милион няма да промени живота на Меси, феновете обаче трепнат в очакване да разберат дали той ще се съгласи на тази сделка.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Фен си татуира Меси, но крайният резултат бе потресаващ.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg