Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

По адрес на Петев: "Странно е, когато шефът е първи, а не ние – подчинените му"

Една от ключовите личности в Лудогорец, откакто Ивайло Петев се завърна на “Хювефарма Арена” – помощник-треньорът Адмир Козлич, даде подробно интервю в петък пред сънародниците си в Босна и Херцеговина.
38-годишният специалист рядко говори пред медиите, но използва момента да благодари чрез Reprezentacija.ba на родния наставник, който го покани през пролетта да се присъедини към новосформирания му екип на “Хювефарма Арена”. 
Козлич разказа любопитни подробности от работния процес с Петев и сподели негодуванието си от факта, че двамата не успяха да продължат начело на Босна и Херцеговина след добрите резултати по време на Лига на нациите.

Впечатленията на Козлич
“Радвах се, че Петев ме покани, това е индикация, че оставих някаква следа по време на сътрудничеството си в националния отбор, но ми беше и трудно. Знаех, че оставям Мирза Варешанович, който е не само страхотен треньор, но и мой голям приятел. Много мислих дали да си тръгна, или да остана. В крайна сметка този състезателен мотив ми припомни, че Лудогорец играе редовно в европейските турнири през последните години и това не е възможност, която се предоставя толкова често. Мирза разбра всичко това, както и хората от Сараево, на които съм благодарен.
“Човек”, тази дума може да опише Петев. Междувременно той наистина живее с футбола 24 часа в денонощието. Ако имаме тренировка в 17 часа, той вече е на базата от 8 сутринта, преди всички нас. Понякога и аз се чувствам странно, когато видя, че шефът е първият в работата, а не ние, колегите, които сме му подчинени.
Много съм му благодарен за тази възможност. Въпреки че познава десетки треньори в България, накрая покани мен, босненецът. Нямах представа, че пътищата ни ще се пресекат отново. Но футболът е такъв. Кой можеше да очаква, че след резултатите в Лигата на нациите няма да продължи с националния отбор? Когато треньорът си мисли, че е най-сигурният, става точно обратното”, призна Козлич пред Reprezentacija.ba, цитиран от SportLive.bg.
Вижте какво призна Адмир Козлич за феновете на Лудогорец!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg