Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Постижение след постижение: Лионел Меси "разби" стигмата за възрастта на Световното първенство

Ключовият играч в селекцията на националния отбор на Аржентина – Лионел Меси , счупи поредния си рекорд на Световното първенство по футбол в Катар снето се представя на полуфинала при победата с 3:0 над Хърватия .
35-годишният Лионел Меси е най-възрастният футболист, регистрирал пет гола в една кампания на Мондиал. Бълхата записва своя 25-и мач на световните финали срещу Хърватия, изравнявайки германската легенда Лотар Матеус за най-много участия на Световно първенство .
Меси може да се похвали с пет участия в световните първенства (2006 в Германия, 2010 в Южна Африка, 2014 в Бразилия, 2018 в Русия и 2022 в Катар). Също така той е аржентинецът с най-много попадения в най-големия спортен форум, като общата му статистика е от 11 гола и 8 асистенти.
Меси повежда “гаучосите” към шестия финал в своята история. В момента “La Albiseleste” има 2 победи и 3 поражения. Последният такъв ще бъде през 2014 г., когато Аржентина бъде победена от Германия с 0:1.
Аржентина трепне в очакване да разбере с кого ще се изправи на финала – защитаващите световния си титла от 2018 – Франция, или приятната изненада на първенството – Мароко.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg