Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Посрещаме 2023 с безплатен концерт на пл. Батенберг

По традиция с празничен концерт “Сцена под звездите” жителите и гостите на столицата ще посрещнат Новата година. След двегодишна пауза заради пандемията от Covid-19 Столичната община (СО) отново организира зрелищното събитие в нощта на 31 декември.
Концертът ще започне в 20:00 часа на 31 декември на пл. “Княз Александър I” в София, а зрителите ще могат да проследят спектакъла на живо в ефира на bTV от 22:30 часа.
Всички изпълнения в спектакъла ще бъдат на живо. DJ DIMMY ще даде старт на концерта на площада в 20:00 ч. Главни действащи лица от 22:30 ч. ще бъдат “Обичайните заподозрени”, които ще пеят своите емблематични песни заедно с музикални таланти от “Гласът на България”.
Фолклорен ансамбъл “Горна Баня” към Народно читалище “Пробуда – 1926” в полунощ ще поведе присъстващите на площада за празнични хора.
Финал на концерта ще постави музикалната селекция на DJ DIMMY.
Водещи на “Сцена под звездите” ще са Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а пряко от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров.
Традиционният празничен концерт на открито е част от Календара на културните събития на Столичната община. Входът е свободен.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg