Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Португалски агент: Сълзите на Роналдо не бяха заради Португалия, а заради Меси

Португалският футболен агент Пауло Барбоса даде любопитно тълкувание на сълзите на Кристиано Роналдо след отпадането на Световното първенство по футбол. Звездата се разплака, прибирайки се към съблекалнята, след загубата на Португалия от Мароко в 1/4-финалите.
“Роналдо осъзна, че няма да постави нов личен рекорд. В същото време Меси стигна по-далеч, играе по-добре, решава мачове, подава, бележи. Роналдо е раздразнен… Те повече няма да си съперничат на Световното първенство, тъй като Лео вече каза, че след турнира ще напусне националния си отбор”, заяви Барбоса, цитиран от “Спорт Експрес”.
Запитан дали Роналдо е разочарован повече от загубения дуел с Меси, отколкото от поражението на Португалия, агентът заяви: “Роналдо преди всичко мисли за личния си рекорд. Мисля, че той не трябва да мисли само за своите амбиции, а и за другите. Дали ще напусне националния отбор? Никой не знае. По-рано той каза, че иска да играе на Европейското първенство. След две години вече ще е на 40. Дай Боже, тогава да даде път на младите”.
А ето какви бяха първите думи на Роналдо след отпадането от Световното.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg