Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Португалец почти счупи рекорд на Балъков в Спортинг, българинът щастлив за него

Напът да загуби любим свой рекорд е наставникът на Септември (София) Красимир Балъков. Той може да бъде изместен скоро от върха в класацията на най-резултатните полузащитници в историята на Спортинг Лисабон.
Бившият национал на България е реализирал 60 гола за своите 5 сезона в португалския гранд. Полузащитникът Педро Гонсалвеш обаче вече има 58 на сметката си и заплашва рекорда на Балъков. Бившият селекционер на А-отбора ни обаче твърди, че не страда от този факт, дори се радва за Гонсалвеш.

“Вкарах 60 гола за пет сезона в Спортинг. Той ще ме изпревари след малко повече от 3 сезона. Което говори добре за позицията му. Между другото, същото се случи и преди с Бруно Фернандеш, който ме изпревари по голове. Бруно е още един футболист от световна класа”, заяви Балъков пред “A Bola”.
“Обичам Педро Гонсалвеш. Щастлив съм да знам, че той ще надмине моите 60 гола. Фантастично е един полузащитник да е голмайстор на лигата. Както беше някога. И как ми се иска да може отново в бъдеще. Наистина ми е приятно да го гледам как играе”, допълни бившият национал. А ето защо навремето Балъков се отказа от футбола. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg