Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Поради огромен интерес: Лудогорец с важни промени за билетите за ЦСКА

Ръководството на Лудогорец е взело решение да промени начина на продажба на билетите за  предстоящия двубой срещу ЦСКА на „Хювефарма Арена“.
Промените
Поради огромен натиск и желание от страна на „червените“ запалянковци, „зелените“ решиха да улеснят продажбата на ценните книжа и да предотвратят потенциално напрежение. От информацията става ясно, че първоначалното решение те да се продават само в деня на мача и на една каса няма да бъде спазено.
Вместо това, разградчани отварят касите още в сряда (17.05). Така „армейските“ запалянковци ще могат да се сдобият с до 3 пропуски до деня на мача от 10 до 18:00 часа на улица „Васил Левски“. Тяхната продажба онлайн обаче все пак беше забранена.

Ето какво съобщиха от ЦСКА по повода:
„Поради изключително големия интерес на хиляди фенове на ЦСКА да подкрепят отбора в дербито в Разград и за да се улесни цялостната логистика, домакините от Лудогорец решиха да започнат от днес продажбата на билетите за армейските привърженици.
Това ще става на касата на улица „Васил Левски“ от 10:00 до 18:00 часа в дните сряда, четвъртък и петък, като всеки желаещ ще може да закупи до 3 пропуска на цена от 10 лева.
В деня на мача (събота), билетите за „червената“ публика ще се продават само на касата пред Сектор „Г“ на стадион „Хювефарма Арена“ от 12:00 часа на обяд до началото на срещата.
Както вече е известно, онлайн билети за двубоя НЯМА да се продават!
НЕКА ЗАЕДНО ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ МОМЧЕТА!
САМО ЦСКА“!
С какъв брой пропуски разполагат „армейците“?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg