Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Понякога футболът не е най-важното" – коментарът на Гарет Саутгейт след Англия 3:0 Сенегал

Старши треньорът на Англия – Гарет Саутгейт, бе доволен след победата с 3:0 срещу Сенегал, която класира тима му на 1/4-финал на Мондиал 2022, но призна, че в началото на срещата футболистите му не са били на ниво:
“През първите 25 минути бяхме сковани. Сенегал играеше компактно и енергично, освен това няколко пъти влезе опасно в наказателното ни поле. Знаехме, че трябва първи да вкараме гол. Най-добрите ни положения дойдоха след отнети топки в средата на терена. В това отношение Джордан Хендерсън и Джуд Белингам бяха великолепни”, заяви Саутгейт на пресконференцията си след двубоя и допълни:
“Доволен съм от това колко хландокръвно действахме. Доволен съм и от начина, по който отборът работеше със и без топка. Показахме, че можем да действаме безмилостно, когато е необходимо. Вкарахме головете в много важни моменти. Също така показахме, че можем да запазим “суха” мрежа, а това ще бъде много важно, ако искаме да отстраним Франция”.
Селекционерът на “Трите лъва” бе запитан и за Рахийм Стърлинг, който напусна лагера на отбора, а впоследствие стана ясно и защо го е направил:
“Не знам дали Стърлинг ще се върне при нас и дали ще играе повече на Световното първенство. Понякога футболът не е най-важното! В момента той трябва да бъде със семейството си и аз лично не искам да го поставям под никакъв натиск. Подкрепяме го и ще му дадем толкова време, колкото му е нужно”, категоричен бе Саутгейт.
*1/4-финалът между Англия и Франция ще се проведе на 10 декември (събота) от 21:00 часа!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg