Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Помните ли г-ца Тереза от Шоуто на Слави? Няма да повярвате как изглежда днес (СНИМКА)

Помните ли очарователното момиченце г-ца Тереза, която участваше в „Шоуто на Слави“ преди години в ефира на bTV? Заедно с разказвача на вицове г-н Андреев, тя радваше зрителите и беше любимка на цяла България.
Нейното истинско име е Тереза Тодорова, като днес тя изглежда коренно различно, сравнено с преди. Което е напълно нормално, имайки предвид, че малкото момиче порасна и вече е млада жена на 18-годишна възраст.
Днес г-ца Тереза, която е родом от Русе, продължава да се занимава с музика, опитвайки се да пробие в тази сфера. Също като Крисия, която доби популярност именно с участията си в „Шоуто на Слави“ и дори представи България на детската „Евровизия“.
Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.
Трябва да кажем, че г-ца Тереза е успяла да се превърне в истинска изкусителка, става ясно от снимките ѝ в социалните мрежи. Тя се е превърнала в невероятно красива дама, която със сигурност спира мъжките сърца. Нямаме представа дали тя си има сериозно гадже, но както знаем, на тази възраст е време за какви ли не емоции в този аспект.
Вижте я как изглежда в момента, наистина е различна:
Така изглежда г-ца Тереза като голяма
The post Помните ли г-ца Тереза от Шоуто на Слави? Няма да повярвате как изглежда днес (СНИМКА) appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com