Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Полицайката Симона с шокираща версия за фаталното меле със Семерджиев

Започна първото заседание по същество по делото срещу Георги Семерджиев, който причини смъртта на две момичета при тежката катастрофа в центъра на София през лятото. Мъжът ще отговаря по общо пет обвинения, напомня „Блиц“.
Роднините на една от жертвите поискаха над 1 млн. лв. обезщетение. На заседанието днес като свидетел се яви и бившата полицайка Симона Радева, за която прокуратурата твърди, че му е донесла стълбата, с която Семерджиев влязъл в апартамента си след катастрофата.
„Силно казано е, че го познавам. Знам го, защото съм го спирала за полицейска проверка. В деня на инцидента бях на автомивката на Семерджиев, в късния следобед. Пих кафе там с едно момиче.
Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.
Не знам как се казва. Беше привечер вече и отидох да заплатя дограма за наследствен апартамент, отидох да взема майстора. Пристигайки на адреса към 23.00 ч, установих, че ключовете за апартамента ми ги няма. Чух се с мияча от автомивката. И тръгнах натам за ключовете. По пътя видях, че има катастрофа, позвъних на моя приятел от 4-о РУ. Спрях на местопроизшествието“, разказа Радева пред съда.
Попитана дали е предприела нещо, като видяла инцидента, Радева заяви – „Не, конкретно”.
След това продължила към автомивката. След това Георги Семерджиев й се обадил и като разбрал, че е до автомивката, я помоли да му донесе стълба.
Прочетете още: ЕТО КОЛКО ГОДИНИ ЗАТВОР МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ГЕОРГИ СЕМЕРДЖИЕВ
„Отидох пред кооперацията му. Попитах го има ли му нещо, защото изглеждаше странно. Каза ми да не го разпитвам. Извадих стълбата от колата и му я дадох”, обясни бившата полицайка..
С нея били и служители на автомивката на Семерджиев.
По делото е разпитан прокурор Адалберт Кръстев, който е станал очевидец на катастрофата на бул. „Черни връх“. Пред съда той разказа подробности за тежкия инцидент.
The post Полицайката Симона с шокираща версия за фаталното меле със Семерджиев appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com