Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Повече от горд": Григор Димитров се "възпламени" от голям момент за Мадалина (СНИМКИ)

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се подготвя за един от любимите му турнири – предстоящия Уимбълдън. Поради тренировките си за турнира от Големия шлем пък хасковлията няма възможност да бъде до своята любима Мадалина Генеа.
В професионалния живот на румънката също има голям момент, а Гришо съжали, че не може да бъде до нея по време на него. Все пак българинът използва личния си профил в социалната мрежа Instagram, за да отбележи колко горд е от Мадалина. Освен това той сподели и друга негова снимка, на която сложи огнени емотикони.

Тя е в Ла Валета (Малта), където се провежда традиционният филмов фестивал. През вчерашния ден (27.06) там официално бе представен и Deep Fear – продукцията, в която главната роля е именно за половинката на Димитров.
Разказва се за жена, която обикаля света с яхта, като тя поема към пътешествие, за да види своя приятел Джаксън (Ед Уестуик) в Гренада. При пътуването обаче се появява буря, а накрая всичко опира до борба за спасение.
Не е ясно дали Мадалина ще бъде в Лондон, за да наблюжава Григор на Уимбълдън, но ако има свободно време, това със сигурност ще бъде факт. А какъв е шансът на Григор Димитров да спечели Уимбълдън? 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg