Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Победителят в "Игри на волята" Алекса: Бях себе си отначало докрай!

Той влезе като част от племето на Резервите, а си тръгна победител. Сърбинът Алекса надви Филип и Георги в ожесточена финална битка и спечели наградата от 100 000 лв.
Днес Алекса гостува при Гала в предаването “На кафе” и сподели интересни неща, свързани с участието му.
Той заяви, че е вярвал, че ще стигне до финал още когато е бил част от Резервите, защото е смятал, че е един от най-силните.
Алекса призна, че приятелката му Елица ги е записала на кастинг за четвъртия сезон на “Игри на волята” и това е била много приятна изненада за него. Спортистът си призна, че не се е подготвял допълнително за предаването нито за пъзели, нито за силови битки.
“Най-трудният момент за мен в предаването беше, когато се разделихме с Елица. Беше ми много тежко и не можах да повярвам, че точно тя отпада от Игрите”, сподели Алекса.
“В предаването бях себе си от самото начало до края. Хората, които участват в такива предавания, се опитват да се харесат на всички, но това е невъзможно. Понякога се ядосвах, псувах на битки, но това бях аз”, добави той.
Алекса каза, че е гледал финала на “Игри на волята” в бара на Джаферович заедно с други участници в предаването и отново е изпитал страхотни емоции.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg