Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Плейбой модел шокира: Имам с**с клип с Кристиано Роналдо, Лео Меси се занимаваше с други жени

Моделът на Плейбой – Даниела Чавес, направи любопитно изказване, твърдящо, че тя разполага с видео, доказващо интимните ѝ взаимоотношения в Кристиано Роналдо.
Русокосата красавица съвсем категорично заяви, че е спала с легендарния португалец, загатвайки, че вечният му съперник – Лео Меси, пък е изневерил на своята половинка Антонела.
Роналдо е заедно с Джорджина Родригес от 2016-а година. Тя е биологична майка на две от децата му. Широката общественост обаче е запозната с факта, че преди тази си връзка Кристиано ходи с руския модел Ирина Шейк. Двамата се разделят през зимата на 2015-а година, а именно тогава Чавес казва, че е била под едни и същи завивки с легендарния голмайстор.
„Ако някой прави с**с с човек, който не е негов партньор, а е свободномислещ човек, това определя ли се като изневяра? Ако е така, дали Кристиано и аз бяхме неверни? Беше само с**с. Свободният такъв също съществува“, заяви тя пред „The Sun“ и продължи, набеждавайки и Меси.
„Винаги съм отричала и съм си измисляла истории, за да избегна темата. Вече обаче не мога да го крия. Дори имам видео, с което мога да го докажа, но няма да го публикувам, защото е лично, а бяхме напълно голи. Няма нужда да добавям неща, които не са вярни. Познавам жени, които се занимаваха с много известен номер 10 в Аржентина също“, допълни тя.
Ето с какво се захвана Чавес в стремежа си да купи футболен клуб

Buen día ☀️ beso y que tengas un Domingo Genial y si también tienes Rolls Royce triple beso para ti pic.twitter.com/i0KHTVDcYv
— Daniella Chavez (@daniellachavezc) February 26, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg