Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Плашещо: вкарваш си автогол на Световното, екзекутира те наркокартел и си признава – историята на Ескобар (ВИДЕО)

Покрай Световното първенство по футбол екипът на SportLive ще ви върне в миналото към една от най-страховитите истории около най-големия футболен форум. Годината е 1994 – паметното за България лято в САЩ.
Тогава Колумбия е един от големите фаворити за трофея, а тимът излиза като първи от групата. По време на квалификациите постигат смазващото 5:0 над Аржентина. Така цяла Колумбия вярва, че моментът за триумф е дошъл.
В крайна сметка Световното през 1994-та за тях завършва по ужасен начин, след като отпада рано-рано от домакина САЩ. Южноамериканската страна губи с 1:2, а в грешник за тима си се превръща Андрес Ескобар, който си отбелязва автогол.

Информациите сочат, че членове на мощен наркокартел са заложили огромна сума на този конкретен мач. Пет дни след елиминациите на Колумбия Ескобар е убит, докато е стоял в автомобила си извън нощен клуб в Меделин. Бранителят е застрелян шест пъти и впоследствие излиза информация, че нападателите са крещяли “гол” след всеки изстрел – шест пъти за всеки случай, в който коментаторът е извикал тази дума по време на живото предаване на срещата.
Впоследствие един от бодигардовете на босовете – Умберто Кастро Мунос, е арестуван – още на следващия ден. Той се признава за винонен за убийството. Посочва се, че около 120 000 души са присъствали на погребението.
Всички най-важни и любопитни новини около Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg