Писна ми да се крият зад авторитетни професори

Лео Меси остана на скамейката. Явно се събуди не на кеф.

Жалко за вчерашния вдъхновен пиар-спектакъл. Колко патос изляха по телевизиите Горанов, Биков, Дилов…
Безкрайно ценя професора, но ми писна да се крият зад авторитетни професори. И да ги ползват за бушони.
Нямат ли си свои кадри?
Защо точно този човек, кой го е номинирал, по какъв критерий, какви са компетенциите му за поста, трябва ли първият му ден в политиката да е директно на премиерския стол? Сериозен ли е такъв подход, защото можеше да е всеки друг професор, нали…И сега излиза на „терена“ с легендата, че е резерва, понеже на Меси не му се рита – малко конфузно е, не ли?
Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.
Габровски би бил окей, ако го бяха излъчили още преди месец, официално, ако бе участвал в преговорния екип на ГЕРБ, а не бе „изплют“ в последния момент – за шок на всички и с някакви очевидно рекламни цели.
За какво изобщо ходите на избори и докога ще ни правите на маймуни?
Моята позиция е ясна от два месеца, пиша я многократно и последователно. Борисов трябваще да вземе мандата, като лидер на победилата партия. Всичко друго е компромис и бягство от отговорност.
Добрата новина все пак е, че останаха свестни и способни хора, които още са навити да се оцапат в мръсотията на политиката. Или това е тъжната новина.
Недялко Недялков, ПИК

The post Писна ми да се крият зад авторитетни професори appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com