Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Писна ми да се крият зад авторитетни професори

Лео Меси остана на скамейката. Явно се събуди не на кеф.

Жалко за вчерашния вдъхновен пиар-спектакъл. Колко патос изляха по телевизиите Горанов, Биков, Дилов…
Безкрайно ценя професора, но ми писна да се крият зад авторитетни професори. И да ги ползват за бушони.
Нямат ли си свои кадри?
Защо точно този човек, кой го е номинирал, по какъв критерий, какви са компетенциите му за поста, трябва ли първият му ден в политиката да е директно на премиерския стол? Сериозен ли е такъв подход, защото можеше да е всеки друг професор, нали…И сега излиза на „терена“ с легендата, че е резерва, понеже на Меси не му се рита – малко конфузно е, не ли?
Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.
Габровски би бил окей, ако го бяха излъчили още преди месец, официално, ако бе участвал в преговорния екип на ГЕРБ, а не бе „изплют“ в последния момент – за шок на всички и с някакви очевидно рекламни цели.
За какво изобщо ходите на избори и докога ще ни правите на маймуни?
Моята позиция е ясна от два месеца, пиша я многократно и последователно. Борисов трябваще да вземе мандата, като лидер на победилата партия. Всичко друго е компромис и бягство от отговорност.
Добрата новина все пак е, че останаха свестни и способни хора, които още са навити да се оцапат в мръсотията на политиката. Или това е тъжната новина.
Недялко Недялков, ПИК

The post Писна ми да се крият зад авторитетни професори appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com