Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Пикси Стойкович: Ясно е, че страдаме в защита, заслужена победа за Швейцария

Селекционерът на Сърбия Драган Стойкович призна за проблеми в защита във водения от него тим по време на Мондиал 2022. Сърбия отпадна от Световното първенство по футбол след поражение с 2:3 срещу Швейцария. “Плавите” успяха да спечелят само една точка в Катар.
“Поздравявам Швейцария за заслужената победа. Очевидно е, че не сме доволни от резултата. Дадохме всичко от себе си, за да може контузените футболисти да се върнат в състава за турнира. Те се бориха и дадоха всичко от себе си и показаха каквото можеха на терена.
Ясно е, че имахме проблеми в защита. Съперникът вкара лесно за 2:2, а това беше повече от шокиращо за нас. Психологически това попадение даде доста голямо предимство за Швейцария”, категоричен бе сръбският треньор.
“Доста е трудно да се печели, когато повтаряме някои пропуски. В бъдеще трябва да работим доста върху тези проблеми. По време на Световно първенство се нуждаем от всички в най-добрата им форма, но не се получи така. Пристигнахме тук с много проблеми и контузии.
Беше доста трудно да се представим на ниво точно сега. Всички швейцарски играчи се представиха страхотно”, допълни Стойкович. А ето какво каза колегата му от Швейцария Мурат Якин.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg