Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Петър Александров: Роналдо все още има влияние върху съдиите, в Швейцария го знаят

Легендата на Аарау Петър Александров, който от години живее и работи в Швейцария, анализира ситуацията преди осминафиналния сблъсък на Световното първенство по футбол между “кръстоносците” и Португалия.
“Кристиано Роналдо умее да влияе на съдиите и това със сигурност се има предвид от щаба на Швейцария преди осминафинала срещу Португалия на Световното. Иберийците влизат като фаворит в този мач, но това в никакъв случай не им гарантира място на 1/4-финалите”, коментира Александров пред “България Днес”.
Бившият български национал се надява титулярният страж на Швейцария – Ян Зомер, да е на линия за важния двубой. Той пропусна мача със Сърбия в групите заради заболяване.
“Самото присъствие на Зомер на терена дава спокойствие на защитата и на целия отбор. Вратарят е много важна част от този състав на Мурат Якин. От изключително значение за сблъсъка срещу Португалия е силният колектив, изграден от селекционера.
Иберийците имат предимство по отношение на индивидуалната класа в отбора си. Кристиано Роналдо продължава да има своята роля на игрището с цялостното си присъствие, а и с влиянието си върху съдиите. След почти всяко негово падане на терена следва сигнал за нарушение”, допълни българският треньор. А ето как Мануел Аканджи планира да спре Роналдо довечера. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg