Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Пак му се бият милиардери! Трайчо Боксьора иска нов мач с Рашид Беласа

Колоритният Трайчо Георгиев – Боксьора, който изненада всички, побеждавайки милиардерския син Рашид Беласа, заяви категорично, че иска нов мач със същия съперник.
“Боксьора от Люлин” се разправи с прочутия влогър по време на галавечерта в двубой, подгряващ зрелищния такъв между Олександър Усик и Антъни Джошуа. Това обаче не му стигна.
“Говорихме с моя треньор Аспарух Георгиев и целта е да предизвикаме на реванш Рашид Беласа. Имам намерение да го нокаутирам”, категоричен беше той, цитиран от “Спортната Джунгла”, разкривайки за любопитен момент от миналата среща.
“Дано само да не ни зарежат пак в пустинята. След победата никой не ни взе от залата, а след това и на връщане към летището. Дори имахме притеснения дали няма да ни спрат билетите за връщане.
Бях на по-добро ниво в сравнение с предишния ми двубой. За съжаление няма как да спра работа и да се отдам изцяло на бокса, защото нямам финансови възможности”, допълни още той с надежда, че евентуален подобен мач може да се състои в България и пожелавайки на цялата страна хубави празници.
Ето с колко огромна сума Трайчо твърди, че екипът на Беласа е бил готов да го подкупи

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg